Higiénikus festékek és bevonatok

Az új, intelligens generáció

A légszennyezésnek leginkább kitett nagyvárosi lakosság körében a gyermekek és az idősek a legveszélyeztetettebbek.

Tájékozódjon a légszennyezés káros hatásairól az Egészségügyi Világszervezet (WHO) honlapján: https://www.who.int/airpollution/en/

[nectar_woo_products product_type=”sale” category=”all” columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” pagination=”1″ carousel=”1″ script=”carouFredSel”]

Milyen veszélyeket rejt magában a szennyezett levegő?

Világszerte átlagosan 20 hónappal rövidíti meg a most születő gyerkek várható élettartamát a légszennyezettség, ami 2017-ben minden tizedik halálozásban közrejátszott, így pedig a maláriát és a közúti baleseteket lehagyva már a dohányzással van egy szinten egy friss jelentés szerint – írja az MTI.

A levegőszennyezettség globálisan a krónikus obstruktív tüdőbetegség (COPD) okozta halálozások 41 százalékáért felelős, a 2-es típusú diabétesz okozta halálozások 20 százalékában játszik szerepet, a tüdőrák okozta halálozás 19 százaléka következik be miatta, 16 százalékban az iszkémiás szívbetegségben szenvedőknél, 11 százalékban pedig a sztrókos esetekben okoz halált.

A légszennyezettség veszélyeire korábban többen rámutattak már, kiderült már többek közt, hogy növeli a vetélés kockázatát és a spermiumtermelés is romlik miatta.

 

Légminőségjavító, higiénai okosfestékek

Miért hasznosak légminőségjavító festékeink? Az általunk alkalmazott fotokatalitikus technológia lehetővé teszi, hogy beltéri festékeink számos egészségre káros anyag mennyiségét csökkentség a levegőben, a legkárosabb szennyezők közül pedig semlegesítsék a szállópor, a szén-monoxid, a kén-dioxid és a nitrogén oxidok körülbelül 70-90% százalékát. Egy jól megvilágított szobában hatásuk hasonló ahhoz, mintha a ház környezetét 15-20 gyorsan növő fával ültetnénk be. Festékeink az alábbi táblázatban szereplő anyagok semlegesítésére képesek:

Elérhető fotokatalitikus, beltéri falfestékeink:

Vásárolja meg termékeinket Webshopunkban és óvja Ön is családja egészségét: webshop.resysten.hu