Higiénikus festékek és bevonatok

Az új, intelligens generáció

A fény erejével

A festékek és bevonatok hatóanyaga a felületet érő fény energiájának segítségével fejti ki hatását, az ártalmas biológiai szennyződéseket folyamatosan távol tartja és olyan higiénikus mikrokörnyezetet teremt a felszínén ahol azok nem tudnak megtapadni és élőhelyet kialakítani.

Elkötelezettek vagyunk olyan megoldások alkalmazása iránt, melyek megfelelnek a XXI. század kihívásainak a környezettudatos szemléletet és a minőségi szempontokat is maximálisan figyelembe véve. Fontos számunkra a higiénikus környezet, a tisztább levegő, egészségünk védelme, mely mostantól mindannyiunk számára egyszerűen elérhetővé válik, mindeközben nem kell lemondanunk esztétikai és minőségi igényünkről sem.

A Resysten Activa higiénikus festékek és bevonatok új generációja ezekre az igényekre nyújt tökéletes és hosszan tartó megoldást. A beltéri, bármilyen színben elérhető falfestékek kiválóan alkalmasak akár otthoni felhasználásra, akár közületi falfelületek higiénikusabbá tételére. A kültéren, épülethomlokzatokon, üveg- és betonfelületeken használható bevonatok, alagút-bevonatrendszerek, aszfalton alkalmazható bevonatok pedig egyedülálló lehetőséget adnak egy egészségesebb környezet megteremtéséhez tágabb értelemben is.

Activáljuk a higiéniát. Bárhol. Bármilyen felületen.

Beltéri falfestékeink, az PhotoWall, a PhotoDeco és a PhotoLacq használhatóak minden olyan beltéri falfelületen, ahol biztosítani szeretnénk a higiénikus felületet, a tisztább levegőt, az egészségesebb környezetet. Emellett nem kell lemondanunk az esztétikumról sem, hiszen diszperziós festékeink bármilyen színben elérhetőek, használatuk egyszerű, hatékonyságuk kiváló.

Átlátszó, higiéniai bevonatainkat speciális igényekre fejlesztettük ki. A PhotoActivaTB, a PhotoCryl és a  PhotoClean olyan felületeken nyújt tökéletes megoldást, ahol a legfontosabb a levegő minőségének javítása, az öntisztuló képesség és a láthatatlanság. Jellemzően kültéri felületek kezelésére szolgál, ahol nagy a felület- és a légszennyezettség.