Mérhető takarítási protokoll

A Resysten bevonat alkalmazásával
komplex védelmi pajzs alakítható ki,
mely hatékonyságát rendszeres ATP méréssel igazoljuk.

 

Bármilyen felületre
felvihető

Bármilyen felületen (üveg, festék, beton,
fa, fém, műanyag, szövet) alkalmazható

Rólunk

Cégünk innovatív megoldások forgalmazásával foglalkozik. Fő tevékenységünk a hatékony és tartós antimikrobiális felületkezelési eljárások népszerűsítése és értékesítése.

Azért tűztük ki ezt a zászlónkra, mert a civilizációs fejlődés hatásai számos új, eddig nem tapasztalt kihívást indukált az emberiség számára, és hiszünk abban, hogy az új problémákra új, biztonságos, innovatív megoldásokat kell keresnünk, és ezeket minél gyorsabban alkalmazhatóvá tenni.

Missziónk tehát a mikrobiológiailag biztonságosabb környezet kialakítása, a vegyszer használat csökkentése és az illékony szerves anyag kibocsátás mérséklése a titán-dioxid által. Ez az anyag ugyanis az anyagtudomány fejlődésének köszönhetően nagyon széles problémakörre ad megoldást korszakalkotóan új megjelenési formáiban.

Kihívások a tömegközlekedésben

Alig több mint egy évszázada rohamos fejlődésnek indult a közlekedés és az emberiség nagy része városlakóvá vált. Nagyon dinamikussá és tömegessé vált a helyváltoztatás. Nagy távolságokat teszünk meg és szűk helyen sok ember tölti egymás közvetlen közelében az utazási időt. Ebből következően könnyen találkozhatunk kórokozókkal egy repülőn, vagy nagy eséllyel kaphatunk el fertőzést egy zsúfolt buszon vagy vonaton. Erre a szervezetünk nincs felkészülve, nem építheti fel mindenre kiterjedően a védelmi rendszerét!. A titán-dioxid alapú bevonatok jelentősen csökkentik a fenti kockázatokat.

Kihívások az egészségügyben

Az egészségügyben növekvő aggodalmat okoznak a nozokómiális betegségek (HAI-Healthcare Associated Infections, egészségügyi állátás következtében kialakuló fertőzések).

Ezek ellen és a törvényes higiéniai követelményeknek megfelelően az intézmények folyamatos takarítással és folyamatos vegyszeres fertőtlenítéssel harcolnak. Ennek a küzdelemnek biztos alapja lehet védőbevonatunk használata. Célunk, hogy olyan környezetben gyógyulhassanak a betegek, ahol biztosan nem szereznek más fertőzéseket és nem rontják a gyógyulás hatásait.

Kihívások az élelmiszerbiztonság terén

Napjaink élelmiszeripari vállalatainak hatalmas tömegekhez kell egészséges, biztonságos élelmiszert eljuttatni. Ezek az üzemek rendkívül szigorú higiéniai protokoll mentén dolgoznak, hiszen óriási felelősség terheli őket és nagy versenyben vannak a vásárlókért. Célunk, hogy a természetes anyagokból álló bevonatunk használatával rövidtávon ne kelljen számolniuk behurcolt mikrobákkal, amelyek így nem veszélyeztetik a minőséget és az üzletvitelt, középtávon pedig csökkenthessék a környezetterhelés mértékét.

Kihívások a közösségi terek használatában

A közoktatási intézményekben vagy a munkahelyi környezetünkben egyaránt ki vagyunk téve a körbefertőzéseknek, illetve az illékony szerves anyagok jelenlétének. Egyrészt azért, mert ugyanazokat a tárgyakat többen is használják, másrészt pedig azért, mert a légtér levegőjének mikrobái minden ott tartózkodóval találkozhatnak. Különböző technikával és megközelítéssel ezeket a problémákat képesek vagyunk nagymértékben csökkenteni.

Kihívások a szállodaiparban és a fürdők, uszodák világában

Gyógyvíz bázisunk óriási, fürdőink, aqua-parkjaink, wellness szállodáink méltán híresek. Bármilyen igényes is és kényes a minőségre a szolgáltató és bármilyen elővigyázatos a felhasználó a vizes helyek remek élőhelyei a mikrobáknak. Bevonatainkkal semlegesítjük ezt a fenyegetést a szilárd felületeken és a vízben éppúgy, ahogy a légtechnikai rendszerekben is.

Hiszünk abban, hogy megoldásaink új korszakot jelentenek a biztonságos környezet fogalmával kapcsolatban, ezért törekszünk a technológia használatának gyors terjesztésére, illetve ezért fordítunk komoly figyelmet a lehetséges alternatív területek felkutatására és a termékeink továbbfejlesztésére!