Volánbusz Zrt.

A VOLÁNBUSZ Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság több mint 80 éves múlttal rendelkező személyszállító társaság. A budapesti székhelyű, de országos tevékenységet folytató cég az egyik legnagyobb az országban működő, személyszállítást végző VOLÁN társaságok között, és sok tekintetben elsőként jegyzik a szakmában. A MAVART néven 1927-ben alapított társaság kezdetben csak 30 autóbusszal rendelkezett, ma már közel 1000 járművel biztosítja szolgáltatását.

A VOLÁNBUSZ Zrt. alaptevékenysége a menetrend szerinti autóbusz-közlekedés. Részvénytársaságunk fővárosi székhelyéből adódóan a VOLÁNBUSZ Zrt. közlekedteti a Budapestről induló nemzetközi és országos autóbuszjáratok többségét, továbbá a Pest megyei településeket kiszolgáló elővárosi és regionális, valamint helyi járatokat.

Az Ügyfél célja

A VOLÁNBUSZ Zrt. számára kiemelten fontos utazóközönsége egészségének védelme, ennek érdekében szeretné járműveit megvédeni mindazon káros hatásoktól, melyeknek az utasok a tömegközlekedés szokványos körülményei között vannak kitéve. Annak érdekében, hogy a téli évszakban jellemző járványok elterjedése és a fertőző beteg utasok által a betegségek további utasokra történő átfertőződése a járatainkon történő közlekedés során minimalizálásra kerüljön, a VOLÁNBUSZ Zrt. üzemeltetésében álló autóbuszok berendezési tárgyainak felületkezelésével, fertőtlenítésével a járvány terjedésének gócpontjait kívánja felszámolni.

 

A projekt tartalma:

Egyszeri bevonat készítés 167 db jármű belső felületein az alábbiak szerint:
  • utas ülések (ülőfelültet, háttámla, hátfelület, fogantyú);
  • ajtók teljes belső felülete;
  • oldalsó ablakok elérhető belső felülete, állóhelyeken a teljes ablak belső felülete;
  • hátsó ablak és szélvédő teljes belső felülete;
  • teljes vezető fülke;
  • valamennyi fogantyú;
  • teljes kapaszkodó csövezés

3 hónapos mérési periódus, havi egy alkalommal 15 járművön, szúrópróbaszerűen

 

 

 

 

 

Eredmények