Globális világunk korábban nem ismert veszélyeket rejt. Soha nem látott méreteket ölt a kontinensek közötti áruforgalom, a légiközlekedés és légifuvarozás fejlődésével manapság már nincsenek elérhetetlen helyek a világon. Ezzel együtt eddig nem ismert baktériumokkal és vírusokkal is találkozhatunk nap mint nap. Környezetünk és egészségünk védelme kiemelt fontosságúvá vált mindannyiunk számára.

Tartós és preventív megoldást kínálunk, mely széles körben, egyszerűen alkalmazható olyan ágazatokban, ahol rendszeresen sok ember fordul meg vagy éppen kiemelten fontos a higiénikus környezet.

Ágazatok, ahol kiváló ereményeket értünk el

Tömegközlekedés

Csak Budapesten évente átlagosan 1-1,5 milliárd utas veszi igénybe a közösségi közlekedés szolgáltatásait. Elkerülhetetlen, hogy az emberek által megérintett felületeken a kórokozók megjelenjenek.

Partnereink:

 

 

Egészségügy

Megbízható, állandó, hosszú távú felületi higiéniát biztosítunk amely a hagyományos fertőtlenítő eljárásokat hatékonyan segíti  a bevitt- és az egészségügyi ellátás következtében terjedő (akár virális, akár bakteriális) fertőzések ellen. Hatékonyan támogatja az egészségügyi intézmények infekciókontroll rendszerét a nosocomialis fertőzések és a rezisztens kórokozókkal kapcsolatos munkában.

Partnereink:

Élelmiszeripar

Az élelmiszerek feldolgozása közben folyamatos a baktériumok jelenléte, szigorú szabályoknak és előírásoknak kell megfelelni és ez komoly feladat minden élelmiszer-ipari vállalat számára.

Partnereink:

 

Közösségi terek

Munkahelyek, ahol több százan dolgoznak, vagy várótermek, pályaudvarok, repülőterek, ahol több ezren várakoznak, továbbá kiszolgáló helységek, gyorséttermek, ahol rengetegen megfordulnak egy nap. Ezek azok a közösségi terek, ahol percenként több millió kórokozó cserél gazdát. Ebben az ágazatban is bizonyítottunk.

Partnereink: