Projektjeink során fantasztikus mérési eredményeket értünk el. Egy kérdést azonban mindenképpen szerettünk volna megválaszolni:  egész biztos, hogy ezek a páratlan  eredmények a Resysten bevonatnak köszönhetőek?

Hogy bizonyítsuk rendszerünk hatékonyságát, egyedi kísérletet végeztünk el a Debreceni Közlekedési Vállalatnál, két teljesen egyforma villamos használatával. Mindkét villamos tökéletesen egyforma, ugyanolyan típusú, állapotú és életkorú. 9 mérési pontot határoztunk meg ugyanott mindkét járművön. Az első (kiinduló) ATP alapmérések után azonban csak az egyik jármű kapott védőbevonatot.

A kezelés után a két villamos ugyanúgy vett részt a mindennapi forgalomban és a szokásos  takarítást is ugyanúgy végezték el rajtuk.

3 hónappal később megismételtük az ATP méréseket a meghatározott pontokon. Az eredmény több, mint meggyőző: a nem kezelt jármű mért eredményei az első méréshez képest nem változtak, míg a védőbevonattal ellátott szerelvény mért eredményei a szennyeződés drasztikus csökkenését mutatták.

Az eredmények az ábrán is összehasonlíthatóak:

Eredmények

Használja a csúszkát az eredmények összehasonlításához.