Stadler Trains

A Svájcban, (Altenrhein, Bussnang és Winterthur), Németországban (Berlin-Pankow és Velten), Lengyelországban, (Siedlce), Magyarországon (Budapest, Pusztaszabolcs és Szolnok) és Algériában (Algír) érdekeltségekkel rendelkező Stadler Rail Csoport a regionális, elővárosi, és városi gyorsvasutak, illetve a városi villamosok piaci szegmenseire fókuszál.

A Stadler Magyarországon három leányvállalattal van jelen. A helyi értékesítésért felelős Stadler Trains Magyarország Kft. irodája Budapesten található. Ez a leányvállalat felelős a pusztaszabolcsi karbantartóbázisért is, amely a Magyar Államvasutak FLIRT flottájának karbantartását végzi. A leányvállalat tevékenységi körébe tartoznak ezen felül a harmadik piacokra irányuló megrendelések is.

Ügyfelünk célja:

A Stadler számára az volt a kérdés, hogy tud-e versenyelőnyt kovácsolni hosszútávú védelmet nyújtó bevonataink használatával. Amennyiben az eredmények jók a gyártási folyamat részeként már alkalmazni lehetne a Resysten megoldásait, így már a piacra kerülés pillanatában elmondható, hogy az utasok megerődített egészségügyi biztonsága adott.

A projekt tartalma:

Egyszeri bevonat készítés 1 db Stadler FLIRT villamos motorvonat teljes belső felületén:

  • vezető ülés, vezérlő
  • ülés kapaszkodó, fejtámla
  • oldal ablak + kisasztal
  • ülés támla
  • klíma szellőzőnyílás

3 hónapos mérési periódus, havi egy alkalommal 1 járművön, 10 mérési ponton

 


 

 

 

 

 

Eredmények: