Debreceni Közlekedési Vállalat Zrt.

A közösségi közlekedés területén, a városi személyszállítási tevékenységben, a DKV Debreceni Közlekedési Zrt., mint jogutód 2014-ben százharminc éves múltra tekinthet vissza.

A DKV Debreceni Közlekedési Zrt. alaptevékenysége, alapfeladata a város helyi közösségi közlekedésének bonyolítása autóbusszal és kötöttpályás járművekkel – trolibusz, villamos –, valamint ezen járművek és a közlekedésükhöz szükséges infrastruktúra (pálya- és felsővezeték rendszer) üzemeltetése, fenntartása. Üzletpolitikánk alapja a szolgáltatásunkat igénybe vevő elégedett utas, a Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata által meghatározott menetrendi elvárások megfelelő teljesítése mellett.

Szolgáltatásaikat évente több mint 80 millió utas veszi igénybe.

 

A projekt célja:

A DKV Zrt. számára fontos a korrekt, kiszámítható és biztonságos utaskiszolgálás, környezetbarát járművek közlekedtetésével és a világszerte nagyvárosokban alkalmazott “P+R” rendszer kialakításával járul hozzá a Debrecenben élők egészséges életkörülményeinek, környezetének megőrzéséhez, javításához.

A pilot projekt célja hogy a Resysten WhiteTitan TM technológia bevezetésre kerüljön egy  erős környezeti terhelésnek kitett járművön aminek segítségével a tisztaság mérhetővé válik a városi tömegközlekedésben.  A projekt során két, minden  paraméterében azonos járművön végeztük a kezelés összehasonlító hatásvizsgálatát.

 

A projekt tartalma:

Egyszeri bevonat készítés 2 db CAF villamos jármű belső felületein

  • utastér ülőfelületei
  • ajtók belső felülete
  • egyéb belső felületek
  • ablak felüleltek
  • a vezetőfülke teljes felülete
  • minden kapaszkodó
  • minden függő kapaszkodó

6 hónapos mérési periódus, havi egy alkalommal 1 járművön, 10 mérési ponton


 

 

 

 

 

Eredmények